×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 26. oktober 2019, Kl. 09:00 til kl. 15:00

Diakonikonference om nærvær til de usynlige

”Sammen om det svære – diakonalt nærvær til de usynlige”. Sådan lyder titlen på den diakonikonference, som Diakoniudvalget i Haderslev indbyder til lørdag den 26. oktober.

02.07.2019

Vi ved godt, at de er derude. De usynlige. De sårbare. Dem, der lever på kanten af samfundet. Måske er økonomien presset. Netværket er meget lille, og måske hører psykisk sygdom til billedet.

Hvad kan kirken gøre? Hvordan kan vi tilbyde nærvær i øjenhøjde til folk, som ikke har meget selvtillid. Hvordan bliver vi bedre til at få øje på dem? Kan vi forebygge og hvordan?

Det er de fakta og nogle af de spørgsmål, som deltagerne i efterårets store diakonikonference skal finde svar på. Oplægsholdere er med til at sætte ord på hvem, det er, der lever på samfundets kant. Professor Jørn-Henrik Petersen taler om dem, og projektleder ved mindU, Camilla Uhrskov Bank har indsigt i de unge trivsel. Biskop Marianne Christiansens indlæg har titlen ”Diakoni og de usynlige”.

Men deltagerne skal også selv på banen, og det sker gennem to sæt workshops, hvor der kommer en række oplægsholdere og fortæller om en række tilbud til dem, der har det svært i livet.

Det foregår dels i Sankt Nicolai Kirke i Kolding, dels i sognehuset, der ligger nabo til den store bykirke og det foregår kl. 9-15.

Se hele programmet her. Tilmelding kan skehersenest 15. oktober.

Sted Nicolaiplads 2, 6000 Kolding